Всеки от нас има своя тъмна страна, която внимателно се

...
 
Всеки от нас има своя тъмна страна, която внимателно се
Коментари Харесай

Как всяка зодия да се справи с тъмната си страна през 2022 г

 

Всеки от нас има своя тъмна страна, която деликатно се опитваме да скрием, само че която понякога въпреки всичко се разкрива. По-долу ще приказваме за тъмната страна на всеки един от нас, според от зодиакалния знак, под който сме родени, и по какъв начин през 2022 година можем да потиснем импулсите му.

Овен

Водени сте от мощен спортен дух. Искате постоянно да сте първи, даже в случай че това значи, че би трябвало да извършите нещо неверно.

От друга страна, в случай че някой се опита да ви заобиколи, вие го приемате като персонална засегнатост и стартирате да го ненавиждате за това.

През 2022 година се пробвайте да се научите да работите в екип и тогава ще забележите, че сте станали доста по-успешни в професионален проект.

Телец

Представителите на това съзвездие обичат парите и се смятат за най-материалистичните хора на планетата.

Телеците правят оценка нещата по тяхната парична стойност. Те също са перфекционисти. Така че, в опит да наподобяват съвършено, дамите Телец могат да прекарват доста време пред огледалото. Те намират за изцяло обикновено да харчат големи суми за облекла и козметични артикули, които могат да им оказват помощ да скрият минусите си.

Тази година те по-добре да се съсредоточат върху спестяването на пари и да спрат да купуват ненужни продукти.

Близнаци

Вие анализирате хората, гледайки ги през очите на критик. И в случай че отворите уста и покажете гнева си, не се учудвайте, че ще бъдете пренебрегнати.

Казвате това, което намирате за значимо (за вас), без да осъзнавате, че язвителните ви реакции могат да наранят доста други хора. Думите са забравени, само че неприятното възприятие остава.

Ако желаете да поддържате близки връзки с приятелите и фамилията през 2022 година, бъдете по-сдържани и толерантни.

Рак

Тези хора са склонни да виждат чашата като полупразна. Те са песимисти. Освен това са доста чувствителни – даже най-малкият проблем може да ги извади от равновесие. Ето за какво приятелите на Рака постоянно сортират деликатно думите си, страхувайки се да не би да ги разстроят.

Ако желаете спокойна 2022 година, пробвайте се да погледнете на света от друг ъгъл. Ако е належащо, приятелите ви постоянно ще ви оказват помощ.

Лъв

Като цяло Лъвовете са очарователни и грижовни персони, само че постоянно насочват любовта си към… себе си.

Родените под този знак имат потребност от внимание и ще създадат всичко допустимо, с цел да се откроят от тълпата. Лъвовете имат вяра, че светът се върти към тях.

През 2022 година би трябвало да помагате на другите повече. Това ще ви даде успокоение и уважението на другите.

Дева

Очаквате другите да вършат това, което желаете. И в случай че това не се случи, незабавно им слагате етикети, без да желаете да чуете нищо. Ако мнението на някой различен не съответствува с вашето, то значи (според вас) е фундаментално неправилно. Външно проявявате самочувствие, граничещо с надменност, въпреки че от вътрешната страна не сте толкоз самоуверени.

Ако през 2022 година не започнете да се преценявате с мнението на другите хора и не приемете помощта на другари, тогава ще би трябвало да решавате проблемите си сами, което ще бъде извънредно мъчно.

Везни

Везните са склонни да избират неверни сътрудници в живота за себе си. И когато видят, че връзката не върви, им липсва храброст да се отдалечат от този, който ги кара да страдат.

Освен това Везните са заслужен съперник на Девата в битката за статута на най-мързеливия знак на зодиака.

Опитайте се да поставите себе си преди всичко и да подредите нещата в персоналния си живот тази година. Намерете сътрудник, който ви цени.

Скорпион

Имате цялото време на света, само че желаете всичко да е съвършено. Винаги търсите дефекти в нещата и дефекти в хората.

Не понасяте гнева и грубата мощ. Вие също обичате да контролирате, тъй че знаете по какъв начин да определите съвършено време за решаващата офанзива.

Ако не желаете да стигнете до положение на цялостно физическо и психическо безсилие, през 2022 година е целесъобразно да разпределите дилемите сред сътрудниците на работа и с колегата си вкъщи.

Стрелец

Може да се съпостави с стихия. Нищо не е по-важно за вас от вашите стремежи. Искате всичко да бъде по ваш метод, от време на време даже с цената на благополучието на другите хора. Страданието на другите не е ваш проблем.

Ако някой ви се изпречи на пътя, можете да го прегазите. И не ви интересува какво мислят другите за вас.

Тази година ви съветваме да започнете да се преценявате с желанията на другите хора. Това ще направи живота ви по-спокоен и цялостен. Освен това вашите другари постоянно ще бъдат на ваша страна.

Козирог

Козирозите нямат възприятие за комизъм, а също по този начин са извънредно недоволни от невъзможността си да обичат или да бъдат обичани.

Всичките им мисли са ориентирани към създаването на тактики за струпване на положение и публично въздействие. Безмилостното гонене и упоритостта им разрешават да завоюват силата, която желаят. Но щом Козирозите доближат върха, те незабавно се трансформират в луди тирани.

Ако съумеете да станете добър водач през 2022 година, ще спечелите признанието и лоялността на вашите подчинени, които ще работят за вас през цялата година.

Водолей

Те имат вяра в своето предимство над другите хора и че малко на брой могат да се равнят с тях. Водолеите работят интензивно, с цел да реализиран мечтания живот. За това те са подготвени да създадат всевъзможни жертви, в това число да скапват връзките си с приятелите си.

Но незабавно щом Водолеите получат това, което желаят, животът става отегчителен, тъй като нищо друго не ги стимулира.

2022 ще бъде година на тествания за тях във всички сфери на живота, тъй че несъмнено няма да скучаят.

Риби

Вътре във вас живеят десетки спорни хора, а външно непрекъснато приемате мирогледа на един от тях.

Струва ви се, че сте единствено на една крачка от психозата, която обезверено се пробвате да скриете от другите. По отношение на вас нищо не може да се каже сигурно, тъй като единствено вие знаете какъв брой спора в този момент се развиват в главата ви.

През 2022 година би трябвало да говорите с някого. Въпреки че избягвате единствено да мислите за тематиката, която ви тормози, в случай че споделите казуса с различен човек, тогава може би ще се почувствате по-добре, по-лесно и, кой знае, може би дружно ще съумеете даже да намерите решение на този проблем.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР